Akcija piesakot jaundzimušā fotosesiju līdz 30.04.2024 Rīga, Dravnieku iela 1, tel. 25987232

Jaundzimušā fotosesija mājās

Classic Newborn

Nereti vecāki izvēlas jaundzimušā fotosesiju savās mājās. Es vienmēr prasu vai telpa, kur bildēsim mazo, ir pietiekami gaiša. Ideālā variantā ir lieli logi, sienas ir gaišas un neitrālos toņos. 

 

Pirms atbrauc fotogrāfs, vecāki sagatavo telpu, atbrīvo vietu pie loga un uzsilda istabu vismaz līdz 26 grādiem jo mazulītis būs pliks un šāda temperatūra viņam ir komfortabla, ja viņš ir plikiņš un neapsegts. Savukārt es atvedu nepieciešamo rekvizītu, tiesa paņemt visu no studijas nav iespējams, arī manus fona dēlīšus nē, bet Jūs varat izteikt velmes, piemēram, kādu no gultiņām labāk paņemt līdzi. :) 

 

Vecākiem jārēķinās ka telpā, kurā notiks fotosesija, var tikt bīdītas mēbeles, pārliktas lietas, jo nereti pie loga  kaut kas stāv, ja vēlas kopbildes pie sienas, arī jāskatās, lai nekas netraucē. Ieteiktu arī jau laicīgi novākt paklājus, ja tas ir iespējams, lai mums nesanāk šmuce. :) 

 

 

Šķirstam galeriju >

Lifestyle Newborn

 

Fotosesiju mājās var uztaisīt ar vairākiem lifstyle stila elementiem -

* Ja Jums patīk reportāža stila fotogrāfijas un Jums gribētos tajās redzēt savas mājas interjeru.

* Ja Jums simpatizē dabīgas fotogrāfijas, kur mazais var gulēt un negulēt, kur netiek izmantoti rekvizīti un pozas ir dabīgas.

Tad ir vērts uztaisīt stāstu no mazuļa pirmām dienām, kopā ar mīlošiem vecākiem, viņu ierastā vidē.

Šķirstam galeriju >