Akcija piesakot jaundzimušā fotosesiju līdz 30.04.2024 Rīga, Dravnieku iela 1, tel. 25987232

Liela ģimene - jaundzimušā fotosesija.

 

 

Man ļoti patīk taisīt mājas sajūtu bildes, ģimenes arhīvam. Īpaši, ja tā ir liela ģimene, jo var uztaisīt daudz lifstyle kadru, studijā tas trūkst. Bērniem ar mazu gadu starpību vajadzīga pierasta vide, viņi ir daudz mierīgāki, nekā ārpus mājas un vecākiem nav liels stress par to vai kut kas sanāks. 


Mājās var nebūt tie labākie gaismas apstākļi, kā arī sienas vai paklāja krāsa spēlē lielu lomu. Tapēc laicīgi izdomājam, kura telpa būs vispiemērotākā. Piemēram var būt koši zaļas sienas, kuras atspīd uz sejas, līdz ar to sejas tonis jau nebūs tik pareizs. Perfekti ir neitrālas sienas un daudz gaismas no loga (saulainajās dienās tas atkal var sagādāt problēmas). Neskatoties uz visu, es vienmēr cenšos dabūt maksimumu no tā, kas ir. Izbraukšanu no studijas uzskatu par savu izaicinājumu. :)

Jāatzīst, ka fotosesijas manā studijā, notiek bieži vien ātrāk, jo viss nepieciešamais jau sagatavots, kā arī rekvizītam būs lielāka izvēle. Bet ja vēlaties vairāk kopbilžu un mājīgu atmosfēru bildēs, mājās tas būs harmoniskāk. 

Esmu pamanījusi, jo vairāk bērnu ģimenē, jo mierīgāka mamma.:)) Elīna savā  @_story_about_us_ iedvesmo necepties par sīkumiem, bet novērtēt svarīgo un ar veselīgu humoru skatīties uz notikušo. Kā mums gāja, lasi Elīnas blogā. :)