Akcija piesakot jaundzimušā fotosesiju līdz 30.04.2024 Rīga, Dravnieku iela 1, tel. 25987232

Fotogrāmata

Fotogrāmatas - tas, kas paliks.

Jāatdzīst, ka lielāku atzinību, salīdzinājumā ar fotoalbumiem, iegūst tieši fotogrāmatas. Bieži vien klienti saņemot fotogrāmatu, pasūta vēl, arī no citām fotosesijām, jo daudzi fotogrāfi nepiedāvā tādu iespēju.

 

Fotogrāmata sastāv no biezām fotopapīra lapām, tajās var izkārtot gan nelielu fotogrāfiju skaitu, gan arī 50 foto, ja ir tāda nepieciešamība. Viss atkarīgs no tā, cik bildes gribas izvietot uz viena grāmatas atvēruma. Kvadrāta formāts ļauj izmanot arī tikai vienu fotogrāfiju uz pilna atvēruma, parasti daudziem tas ir liels "wow" efekts.

 

Maketēšana un grāmatas izgatavošana parasti aizņem  līdz 30 dienām, jo pasūtījumus veicu ne biežāk, kā vienu reizi mēnesī. Pirms makets tiek sūtīts uz druku, tas vienmēr tiek saskaņots. Ja, Jums ir specifiskas velmes bilžu izvietošanai, vai Jūs nevēlaties izvietot visas bildes fotogrāmatā, informējiet par to pirms maketa izstrādes. Maksimālais pieļaujamais labojumu skaits gatavam maketam ir 3 reizes, kad varam kaut ko pamainīt vietām. 

 

Glabājiet savas atmiņas skaistās fotogramātās, kuras būs vienmēr patīkami skatīt Jūsu ģimenes lokā!

 

Ko nepieciešāms norādīt pirms pasūtat fotogrāmatu:

  • Grāmatas izmērs
  • Vāka titulbilde (faila nosaukums)
  • Uzraksts uz vāka
  • Vai visas bildes jāiekļauj maketā
  • Omnivas adrese un tel. nr. uz kuru to sūtīt

Lai pasūtītu savu fotogrāmatu, sazinies ar mani - raksti epastu uz info@babydreams.lv ar savām velmēm, izvēlies titulbildi, ielādē fotogrāfijas failiem.lv vai citur, neaizmirsti norādīt savu piegādes adresi (Omniva) un telefona nr. Kad makets būs gatavs, saņemsi atbildes epastu. Ja viss būs tā kā vajag, tas tiks nosūtīts uz druku un drīzumā saņemsi savu fotogrāmatu.